Sun kuku Dryer lampu SUN3

Pondok Description:


  • Item Name: Nail dust collector
  • FOB Harga: US $1 - 10.0/ Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Certification: CE,ROHS
  • Packing : Gift Box
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Anyar 2017 36 PCS leds 48W lampu UV curing kuku dipingpin speed ganda henteu aya rasa nyeri pinter

    Panjelasan Produk

    1 .Sunshine kuku kontak panon .comfortable .relieve sensasi ngaduruk, teu leungeun blacken.

    2 sumber lampu .Double (365 + 405nm) LEDs cageur UV Gle / gél LED / Pangwangun

    3 .36 PCS strategis ditempatkeun LED, 48W, teu maot-zone .more bébas

    4 .50,000Hrs hirupna, jaminan 1 taun 

    5.Smart ganda speed curing 

    fungsi memori waktos 6.Smart 

    7.Infrared induksi, nalika nyimpen di leungeun kerja, nalika leungeun kaluar eureun 

    tampilan 8.Digital Time 

    perlindungan 9.Over Suhu 

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan:

    SUN3 UV LED lampu Packing: 12pc / karton  

    Pangiriman jéntré:

    Shipped dina 7 dinten saatos mayar

    mmexport1500424877177 mmexport1500424880491 mmexport1500424883525 mmexport1500424886505 mmexport1500424889553 mmexport1500424893320

    mmexport1500424896918

    mmexport1500424900762mmexport1500424904396


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Plane

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !