Kuku Dryer LB716

Pondok Description:


  • Item Name: Nail dust collector
  • FOB Harga: US $1 - 10.0/ Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Certification: CE,ROHS
  • Packing : Gift Box
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    2016 mini Bear Finger & toe kuku Dryer kalawan USB kaserang

    Panjelasan Produk

     Dryer fashionable kalayan design monyét keur ramo Anjeun atawa toes.
    - Cocog jeung Polandia drying kuku, hiasan seni kuku, cét kuku.

    - Pencét dina piring tina cau, monyét bakal niup hawa tiis, leungeun drying gancang, Polandia toes kuku.

    - lucu tur hébat kado pikeun awéwé sakabeh umur.

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan:

    Kuku Dryer LB- 716 Packing: 100pc / karton 52 * 37 * 47cm

    Pangiriman jéntré:

    Shipped dina 7 dinten saatos mayar

    1 (1)

    1 (2)

    1 (3) 1 (4)

    HTB1VC1kRpXXXXcbXFXXq6xXFXXX3 HTB1.q7PPFXXXXcUXFXXq6xXFXXX0


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tree

    WhatsApp Online Chat !