Kuku bor sedengkeun-ND01 pink

Pondok Description:


  • Item Name: Nail dust collector
  • FOB Harga: US $1 - 10.0/ Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Certification: CE,ROHS
  • Packing : Gift Box
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Profésional multi warna manicure portabel kuku listrik bor bor kuku 25000 rpm

    Panjelasan Produk

    Kecap konci  bor kuku
    warna hideung, pink, bodas
    ayeuna 1A
    kakuatan 17W
    material palastik ABS + cyber + mandrels
    kagancangan 0 - 25000 rpm
    ukuran tunggal 245 * 200 * 100mm
    nyocokan  EU, AS, UK, baku AU
    tegangan input AC100-110 / 220-240V, 50Hz
    tegangan output DC 0-17V
    tuju jarum jam na counterclockwise
    MOQ Warna produk 500pcs na kotak pakét bisa nambahkeun logo pribadi; 
    harga bakal luhur sakumaha sarat béda
    set komponén 1 kontrol sander host Manicure +
    1 digosok cecekelan + 1 suku cushion manual +1 lemes Pad karét + 1 pamaké (Basa Inggris)    

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan:

    Packing: 12pc / karton 48.5 * 41.5 * 25cm

    Pangiriman jéntré:

    Shipped dina 7 dinten saatos mayar

    HTB1_vwgQFXXXXXBXXXXq6xXFXXXR

    HTB1wG30RXXXXXcvXXXX760XFXXXY

    611h8YgU0DL._SY355_

    41Ufxv0xG-L._SY355_

    41ErBLbQEvL._SY355_

    51NXlk2UopL._SY355_

    51TRt4uuutL._SY355_

    HTB1ziVHPVXXXXa_XFXXq6xXFXXXt


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Plane

    WhatsApp Online Chat !