Bulu Straightener sikat-sedengkeun-289

Pondok Description:


  • Item Name: Nail dust collector
  • FOB Harga: US $1 - 10.0/ Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Certification: CE,ROHS
  • Packing : Gift Box
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bulu Straightener Sikat Kantun Straightener sakumaha katempo dina TV

    Panjelasan Produk

    fitur:

    - vents airflow Unik pikeun straightening gancang pikeun betah

    Ion - ion ieu négatif saturate nu airflow ngurangan frizz na statis

    - palapis keramik ngajaga bulu tina sebaran panas

    - nu langkung ti Setelan panas keur bulu styling hadé

    - Non-detachale sikat sirah pikeun ngatur bulu jeung betah

    nami   sikat bulu straightener
    model euweuh.    Sedengkeun-289
    kakuatan    60W
    piring  ti leumah
    warna  Bodas & hideung
    jaman jaminan    1 Taun 
    unsur panas   PTC
    tampilan suhu    LCD Témbongkeun
    T setting emperature unggal waktos 5C nepi / kade, 180-230
    bursa na Pencét + na - dina waktu anu sarua, bisa tukeur na
    nyocokan  EU / UK / AS / AU
    hawa max   230 Gelar Centigrade, adjustable 
    rating 110v-240v

    Bungkusan & Taliwang

     

    Rincian bungkusan:

    Packing: 40pc / karton 63 * 32 * 68CM  

    Pangiriman jéntré:

    Shipped dina 7 dinten saatos mayar

    Sedengkeun-289-1

    Sedengkeun-289

    QQ 图片 20160905160835

    QQ 图片 20160905160849

    QQ 图片 20160905160912

    QQ 图片 20160905160757

    QQ 图片 20160905160258


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !