• one
  • two
  • three
  • Kuku Dryer lampu

    Kuku Dryer lampu

  • Dryer kuku

    Dryer kuku

  • bulu Curler

    bulu Curler

Naon urang ngalakukeun?

  • IMG_7195

LONGBON internasional Industri CO., LTD Éta dijieun taun 2010, ayeuna geus jadi salah sahiji usaha specializing di Produk Tekstil di wewengkon Ningbo. produk utama kaasup runtuyan lampu UV kuku, Rambut Straightener, Rambut Curler, kuku bor, raray Beauty Kamanusaan sarta Studi Massager, lilin jeung manaskeun, jsb kaluaran miboga ngahontal 50 juta per taun. Éta téh kabéh ogé dijual di Éropa, Australia, Koréa, Jepang jsb nagara jeung wilayah pikeun maranéhanana kualitasna alus sarta harga preferential. produk urang geus meunang attestation aman tina GS approvals / CE / EMC dikaluarkeun ku TUV jeung ANAK.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star