Pucuk Dryer LB716

Short Description:


  • Item Name: Nail dust collector
  • Potongan: US $1 - 10.0/ Piece
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Certification: CE,ROHS
  • Packing : Gift Box
  • Port: NingBo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    2016 MINI Bear Finger & Toe Nail Dryer karo USB dikontrak

    Description Product

     Dryer modern karo desain monkey kanggo driji utawa driji sikil.
    - Cocog kanggo polish pangatusan kuku, paesan seni kuku, cat kuku.

    - Pencet ing piring gedhang, kethek bakal jotosan online kelangan, tangan pangatusan cepet, polish driji sikil kuku.

    - Cute lan gedhe hadiah kanggo wanita kabeh abad.

    Packaging & Delivery

    Details Packaging:

    Nail Dryer LB- 716 Packing: 100pc / karton 52 * 37 * 47cm

    Delivery Detail:

    Mlebukake ing 7 dina sawise pembayaran

    1 (1)

    1 (2)

    1 (3) 1 (4)

    HTB1VC1kRpXXXXcbXFXXq6xXFXXX3 HTB1.q7PPFXXXXcUXFXXq6xXFXXX0


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    WhatsApp Online Chat !