Rambut Straightener rerumput-LB-289

Short Description:


  • Item Name: Nail dust collector
  • Potongan: US $1 - 10.0/ Piece
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Certification: CE,ROHS
  • Packing : Gift Box
  • Port: NingBo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Rambut Straightener Brush Mung Straightener katon ing TV

    Description Product

    Feature:

    - vents airflow unik kanggo Straightening cepet kanggo ease

    - Ion Negatif saturate airflow ngurangi frizz lan statis

    - nutupi Keramik nglindhungi rambute saka distribusi panas

    - Multiple setelan panas kanggo rambute noto luwih

    - Non-detachale rerumput sirah kanggo ngatur rambute karo ease

    jeneng   rerumput rambute straightener
    model ora.    LB-289
    daya    60W
    plate  Keramik
    werna  Putih & ireng
    wektu babar pisan    1 Year 
    unsur panas   PTC
    tampilan suhu    LCD Tampilan
    T setelan emperature saben wektu 5C kanggo UP / Dow, 180-230
    exchange lan Pencet + lan - ing wektu sing padha, bisa ijolan lan
    plug  EU / UK / US / AU
    suhu max   230 Degree celsius, Luwes 
    HFS 110V-240v

    Packaging & Delivery

     

    Details Packaging:

    Packing: 40pc / karton 63 * 32 * 68CM  

    Delivery Detail:

    Mlebukake ing 7 dina sawise pembayaran

    LB-289-1

    LB-289

    QQ 图片 20160905160835

    QQ 图片 20160905160849

    QQ 图片 20160905160912

    QQ 图片 20160905160757

    QQ 图片 20160905160258


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    WhatsApp Online Chat !