• one
  • two
  • three
  • Pucuk Dryer Lamp

    Pucuk Dryer Lamp

  • Dryer Nail

    Dryer Nail

  • Rambut curler

    Rambut curler

Apa kita apa?

  • IMG_7195

LONGBON INTERNATIONAL INDUSTRY CO., LTD kang ditetepake ing 2010, saiki wis dadi salah siji saka Enterprises spesialisasine Products Listrik ing wilayah Ningbo. produk utama kalebu seri Lamp UV Nail, Rambut Straightener, Rambut curler, Nail Drill, Face Beauty Care Massager, Wax mesin ingkang ndamel benter, lan sapiturute output wis tekan 50 yuta saben taun. Wong kabèh uga didol ing Eropah, Australia, Korea, Jepang etc negara lan wilayah sing kualitas dhuwur lan regane luwih. produk kita wis tak Attestation aman saka GS persetujuan / CE / EMC ditanggepi dening TUV lan ITS.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House